MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2016-2017 mokslo metų foto galerija / RENGINYS „PASINERKIME Į JO GAILESTINGUMĄ“

Jau treti metai Jonavos raj. Ruklos J. Stanislausko mokykla – daugiafunkcis centras pakviečia Jonavos krašto moksleivius į renginį, kuriame net menkiausias jų gabumas gali būti įvertintas kaip didžiausiomis pastangomis pasiektas puikus kūrinys.
Jonavos rajono moksleivių renginys „Pasinerkime į JO gailestingumą“ sutapo su Tolerancijos diena, kuri suvienijo rajono mokyklose besimokančius 2 – 4 klasių moksleivius, patiriančius mokymosi sunkumų ir besimokančius tikybos. Konkurso tikslas – minint Dievo Ypatingojo gailestingumo metus, ugdyti mokinių dvasines vertybes bei pagarbą šalia esantiems.
Kaip ir kasmet renginys sulaukė daugybės dalyvių. Šiais metais dalyvavo 12 komandų iš viso Jonavos raj., tai sudarė 60 mokinių ir juos lydintys specialieji pedagogai, logopedai ir tikybos mokytojai. Moksleivių darbus bei pasirodymus savo plojimais vertino ne tik žiūrovai, bet ir atsakinga ir geranoriškai nusiteikusi komisija, kurią sudarė: sesė Loreta ir sesė Simona.
Atlikdami užduotis mokiniai demonstravo savo žinias, atskleidė kūrybiškumą, išreiškė savo vidinį pasaulį. Bendraudami su kitų mokyklų draugais stiprino bendrystės jausmą, pasitikėjimą savo jėgomis. Viso renginio metu buvo girdimas mokinių juokas, jautėsi jauki ir šilta atmosfera. 
Po ilgai trukusių varžytuvių dalyviai buvo apdovanoti simboliškomis dovanėlėmis, mokykloms ir jas atstovavusiems pedagogams įteikti padėkos raštai. Konkurso nugalėtojais tapo mokyklos - darželio „Bitutė“, Panerio pradinės mokyklos ir Upninkų pagrindinės mokyklos komandos. Vieni kitiems spausdami rankas linkėjo gerų mokslo metų ir žadėjo po metų vėl susitikti. 
                                                             Ligita KazlauskienÄ—
Ruklos Jono Stanislausko mokyklos – daugiafunkcio centro 
logopedÄ—, specialioji pedagogÄ—
Jau treti metai Jonavos raj. Ruklos J. Stanislausko mokykla – daugiafunkcis centras pakviečia Jonavos krašto moksleivius į renginį, kuriame net menkiausias jų gabumas gali būti įvertintas kaip didžiausiomis pastangomis pasiektas puikus kūrinys. Jonavos rajono moksleivių renginys „Pasinerkime į JO gailestingumą“ sutapo su Tolerancijos diena, kuri suvienijo rajono mokyklose besimokančius 2 – 4 klasių moksleivius, patiriančius mokymosi sunkumų ir besimokančius tikybos. Konkurso tikslas – minint Dievo Ypatingojo gailestingumo metus, ugdyti mokinių dvasines vertybes bei pagarbą šalia esantiems. Kaip ir kasmet renginys sulaukė daugybės dalyvių. Šiais metais dalyvavo 12 komandų iš viso Jonavos raj., tai sudarė 60 mokinių ir juos lydintys specialieji pedagogai, logopedai ir tikybos mokytojai. Moksleivių darbus bei pasirodymus savo plojimais vertino ne tik žiūrovai, bet ir atsakinga ir geranoriškai nusiteikusi komisija, kurią sudarė: sesė Loreta ir sesė Simona. Atlikdami užduotis mokiniai demonstravo savo žinias, atskleidė kūrybiškumą, išreiškė savo vidinį pasaulį. Bendraudami su kitų mokyklų draugais stiprino bendrystės jausmą, pasitikėjimą savo jėgomis. Viso renginio metu buvo girdimas mokinių juokas, jautėsi jauki ir šilta atmosfera. Po ilgai trukusių varžytuvių dalyviai buvo apdovanoti simboliškomis dovanėlėmis, mokykloms ir jas atstovavusiems pedagogams įteikti padėkos raštai. Konkurso nugalėtojais tapo mokyklos - darželio „Bitutė“, Panerio pradinės mokyklos ir Upninkų pagrindinės mokyklos komandos. Vieni kitiems spausdami rankas linkėjo gerų mokslo metų ir žadėjo po metų vėl susitikti. Ligita Kazlauskienė Ruklos Jono Stanislausko mokyklos – daugiafunkcio centro logopedė, specialioji pedagogė